IV.1. Informația cu privire la rezultatele licitațiilor/concursurilor/negocierilor directe de vînzare/locațiune/arendă a bunurilor proprietate a unităţii administrativ-teritoriale este adusă la cunoștință publică?

 
Denumire
IV.1
1Raionul Străşeni2 p.
2Raionul Leova1 p.
Media0.12 p.
3Raionul Anenii Noi0 p.
3Raionul Basarabeasca0 p.
3Raionul Briceni0 p.
3Raionul Cahul0 p.
3Raionul Cantemir0 p.
3Raionul Cauşeni0 p.
3Raionul Cimişlia0 p.
3Raionul Criuleni0 p.
3Raionul Drochia0 p.
3Raionul Dubăsari0 p.
3Raionul Edineţ0 p.
3Raionul Făleşti0 p.
3Raionul Glodeni0 p.
3Raionul Ialoveni0 p.
3Raionul Nisporeni0 p.
3Raionul Ocniţa0 p.
3Raionul Orhei0 p.
3Raionul Rîşcani0 p.
3Raionul Sîngerei0 p.
3Raionul Şoldăneşti0 p.
3Raionul Soroca0 p.
3Raionul Ştefan Vodă0 p.
3Raionul Teleneşti0 p.
3Raionul Ungheni0 p.
27Raionul Calaraşi
27Raionul Hînceşti
27Raionul Rezina
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.