VIII.1. Au fost aduse la cunoştinţa publicului programele de asistenţă socială adoptate, informaţii despre serviciile sociale furnizate de unitatea administrativ-teritorială şi modalitatea de aplicare pentru un potenţial beneficiar?

 
Denumire
VIII.1
1Raionul Cantemir2 p.
1Raionul Făleşti2 p.
1Raionul Soroca2 p.
1Raionul Străşeni2 p.
1Raionul Ungheni2 p.
6Raionul Cahul1 p.
6Raionul Calaraşi1 p.
6Raionul Cauşeni1 p.
6Raionul Cimişlia1 p.
6Raionul Criuleni1 p.
6Raionul Dubăsari1 p.
6Raionul Hînceşti1 p.
6Raionul Leova1 p.
6Raionul Ocniţa1 p.
6Raionul Sîngerei1 p.
6Raionul Ştefan Vodă1 p.
6Raionul Teleneşti1 p.
Media0.76 p.
18Raionul Anenii Noi0 p.
18Raionul Basarabeasca0 p.
18Raionul Briceni0 p.
18Raionul Drochia0 p.
18Raionul Edineţ0 p.
18Raionul Glodeni0 p.
18Raionul Ialoveni0 p.
18Raionul Nisporeni0 p.
18Raionul Orhei0 p.
18Raionul Rezina0 p.
18Raionul Rîşcani0 p.
18Raionul Şoldăneşti0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.