IX.2. Sunt comunicate public CV-urile conducătorilor tuturor întreprinderilor municipale şi a societăţilor comerciale cu pachet majoritar deţinute de unitatea administrativ - teritorială, inclusiv informații cu privire la: studiile superioare, experiența de muncă, apartenența anterioară la societățile comerciale și organizațiile non-profit?

 
Denumire
IX.2
1Raionul Făleşti1 p.
1Raionul Străşeni1 p.
1Raionul Ungheni1 p.
Media0.10 p.
4Raionul Anenii Noi0 p.
4Raionul Basarabeasca0 p.
4Raionul Briceni0 p.
4Raionul Cahul0 p.
4Raionul Calaraşi0 p.
4Raionul Cantemir0 p.
4Raionul Cauşeni0 p.
4Raionul Cimişlia0 p.
4Raionul Criuleni0 p.
4Raionul Drochia0 p.
4Raionul Dubăsari0 p.
4Raionul Edineţ0 p.
4Raionul Glodeni0 p.
4Raionul Hînceşti0 p.
4Raionul Ialoveni0 p.
4Raionul Leova0 p.
4Raionul Nisporeni0 p.
4Raionul Ocniţa0 p.
4Raionul Orhei0 p.
4Raionul Rezina0 p.
4Raionul Rîşcani0 p.
4Raionul Sîngerei0 p.
4Raionul Şoldăneşti0 p.
4Raionul Soroca0 p.
4Raionul Ştefan Vodă0 p.
4Raionul Teleneşti0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.