I.5. Este disponibilă pe pagina web lista serviciilor desconcentrate ce activează în unitatea administrativ-teritorială, informaţii privind adresa şi datele de contact?

 
Denumire
I.5
1Raionul Anenii Noi1 p.
1Raionul Basarabeasca1 p.
1Raionul Cimişlia1 p.
1Raionul Criuleni1 p.
1Raionul Drochia1 p.
1Raionul Dubăsari1 p.
1Raionul Glodeni1 p.
1Raionul Hînceşti1 p.
1Raionul Ialoveni1 p.
1Raionul Nisporeni1 p.
1Raionul Orhei1 p.
1Raionul Rezina1 p.
1Raionul Rîşcani1 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Şoldăneşti1 p.
1Raionul Ştefan Vodă1 p.
1Raionul Teleneşti1 p.
1Raionul Ungheni1 p.
Media0.62 p.
19Raionul Briceni0 p.
19Raionul Cahul0 p.
19Raionul Calaraşi0 p.
19Raionul Cantemir0 p.
19Raionul Cauşeni0 p.
19Raionul Edineţ0 p.
19Raionul Făleşti0 p.
19Raionul Leova0 p.
19Raionul Ocniţa0 p.
19Raionul Soroca0 p.
19Raionul Străşeni0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.