I.5. Este disponibilă pe pagina web lista serviciilor desconcentrate ce activează în unitatea administrativ-teritorială, informaţii privind adresa şi datele de contact?

 
Denumire
I.5
Media0.66 p.
1Raionul Anenii Noi0 p.
1Raionul Basarabeasca1 p.
1Raionul Briceni0.2 p.
1Raionul Cahul0.5 p.
1Raionul Calaraşi0.4 p.
1Raionul Cantemir0.8 p.
1Raionul Cauşeni1 p.
1Raionul Cimişlia0.2 p.
1Raionul Criuleni1 p.
1Raionul Dondușeni
1Raionul Drochia0 p.
1Raionul Dubăsari1 p.
1Raionul Edineţ1 p.
1Raionul Făleşti1 p.
1Raionul Florești
1Raionul Glodeni0.5 p.
1Raionul Hînceşti0.5 p.
1Raionul Ialoveni0 p.
1Raionul Leova0.6 p.
1Raionul Nisporeni1 p.
1Raionul Ocniţa0.2 p.
1Raionul Orhei1 p.
1Raionul Rezina0.8 p.
1Raionul Rîşcani0.8 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Şoldăneşti0 p.
1Raionul Soroca0.5 p.
1Raionul Ştefan Vodă1 p.
1Raionul Străşeni1 p.
1Raionul Taraclia
1Raionul Teleneşti1 p.
1Raionul Ungheni1 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.