II.6. Sînt aduse la cunoștință informații despre coordonatorul procesului de consultare publică, responsabil de asigurarea transparenţei procesului decizional din autoritatea respectivă?

 
Denumire
II.6
1Raionul Anenii Noi0 p.
1Raionul Basarabeasca0 p.
1Raionul Briceni0 p.
1Raionul Calaraşi0 p.
1Raionul Cantemir0 p.
1Raionul Cauşeni0 p.
1Raionul Cimişlia0 p.
1Raionul Criuleni0 p.
1Raionul Drochia0 p.
1Raionul Dubăsari0 p.
1Raionul Edineţ0 p.
1Raionul Făleşti0 p.
1Raionul Glodeni0 p.
1Raionul Hînceşti0 p.
1Raionul Ialoveni0 p.
1Raionul Nisporeni0 p.
1Raionul Ocniţa0 p.
1Raionul Orhei0 p.
1Raionul Rezina0 p.
1Raionul Sîngerei0 p.
1Raionul Şoldăneşti0 p.
1Raionul Soroca0 p.
1Raionul Ştefan Vodă0 p.
1Raionul Teleneşti0 p.
1Raionul Ungheni0 p.
Media0.28 p.
26Raionul Cahul2 p.
26Raionul Leova2 p.
26Raionul Rîşcani2 p.
26Raionul Străşeni2 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.