II.7. În cazul organizării consultărilor publice şi recepţionării recomandărilor din partea părţilor interesate, autoritatea publică locală a întocmit și publicat sinteze a recomandărilor?

 
Denumire
II.7
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Soroca1 p.
1Raionul Ştefan Vodă1 p.
4Raionul Străşeni0.4 p.
Media0.12 p.
5Raionul Anenii Noi0 p.
5Raionul Basarabeasca0 p.
5Raionul Briceni0 p.
5Raionul Cahul0 p.
5Raionul Calaraşi0 p.
5Raionul Cantemir0 p.
5Raionul Cauşeni0 p.
5Raionul Cimişlia0 p.
5Raionul Criuleni0 p.
5Raionul Drochia0 p.
5Raionul Dubăsari0 p.
5Raionul Edineţ0 p.
5Raionul Făleşti0 p.
5Raionul Glodeni0 p.
5Raionul Hînceşti0 p.
5Raionul Ialoveni0 p.
5Raionul Leova0 p.
5Raionul Nisporeni0 p.
5Raionul Ocniţa0 p.
5Raionul Orhei0 p.
5Raionul Rezina0 p.
5Raionul Rîşcani0 p.
5Raionul Şoldăneşti0 p.
5Raionul Teleneşti0 p.
5Raionul Ungheni0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.