II.10. Sînt întocmite şi aduse la cunoştinţă regulile referitor la modalitatea de acces în sala unde se desfăşoară o şedinţă publică, conduita obligatorie a părţilor participante, modalităţile de sancţionare a comportamentului neadecvat, etc.?

 
Denumire
II.10
1Raionul Cahul2 p.
1Raionul Calaraşi2 p.
1Raionul Cantemir2 p.
1Raionul Cimişlia2 p.
1Raionul Criuleni2 p.
1Raionul Drochia2 p.
1Raionul Edineţ2 p.
1Raionul Făleşti2 p.
1Raionul Glodeni2 p.
1Raionul Hînceşti2 p.
1Raionul Leova2 p.
1Raionul Ocniţa2 p.
1Raionul Orhei2 p.
1Raionul Rezina2 p.
1Raionul Rîşcani2 p.
1Raionul Sîngerei2 p.
1Raionul Soroca2 p.
1Raionul Ştefan Vodă2 p.
1Raionul Străşeni2 p.
1Raionul Teleneşti2 p.
1Raionul Ungheni2 p.
Media 
22Raionul Anenii Noi0 p.
22Raionul Basarabeasca0 p.
22Raionul Briceni0 p.
22Raionul Cauşeni0 p.
22Raionul Dubăsari0 p.
22Raionul Ialoveni0 p.
22Raionul Nisporeni0 p.
22Raionul Şoldăneşti0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.