VII.1. Este CV-ul președintelui raionului disponibil pe pagina web, inclusiv informații cu privire la: studiile superioare, experiența de muncă, apartenența anterioară la societățile comerciale și organizațiile non-profit?

 
Denumire
VII.1
1Raionul Anenii Noi1 p.
1Raionul Briceni1 p.
1Raionul Calaraşi1 p.
1Raionul Cauşeni1 p.
1Raionul Cimişlia1 p.
1Raionul Dubăsari1 p.
1Raionul Făleşti1 p.
1Raionul Glodeni1 p.
1Raionul Leova1 p.
1Raionul Ocniţa1 p.
1Raionul Rezina1 p.
1Raionul Rîşcani1 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Ştefan Vodă1 p.
1Raionul Teleneşti1 p.
1Raionul Ungheni1 p.
Media0.55 p.
17Raionul Basarabeasca0 p.
17Raionul Cahul0 p.
17Raionul Cantemir0 p.
17Raionul Criuleni0 p.
17Raionul Drochia0 p.
17Raionul Edineţ0 p.
17Raionul Hînceşti0 p.
17Raionul Ialoveni0 p.
17Raionul Nisporeni0 p.
17Raionul Orhei0 p.
17Raionul Şoldăneşti0 p.
17Raionul Soroca0 p.
17Raionul Străşeni0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.