VII.1. Este CV-ul președintelui raionului disponibil pe pagina web, inclusiv informații cu privire la: studiile superioare, experiența de muncă, apartenența anterioară la societățile comerciale și organizațiile non-profit?

 
Denumire
VII.1
Media0.55 p.
1Raionul Anenii Noi1 p.
1Raionul Basarabeasca0 p.
1Raionul Briceni1 p.
1Raionul Cahul0 p.
1Raionul Calaraşi1 p.
1Raionul Cantemir0 p.
1Raionul Cauşeni1 p.
1Raionul Cimişlia1 p.
1Raionul Criuleni0 p.
1Raionul Dondușeni
1Raionul Drochia0 p.
1Raionul Dubăsari1 p.
1Raionul Edineţ0 p.
1Raionul Făleşti1 p.
1Raionul Florești
1Raionul Glodeni1 p.
1Raionul Hînceşti0 p.
1Raionul Ialoveni0 p.
1Raionul Leova1 p.
1Raionul Nisporeni0 p.
1Raionul Ocniţa1 p.
1Raionul Orhei0 p.
1Raionul Rezina1 p.
1Raionul Rîşcani1 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Şoldăneşti0 p.
1Raionul Soroca0 p.
1Raionul Ştefan Vodă1 p.
1Raionul Străşeni0 p.
1Raionul Taraclia
1Raionul Teleneşti1 p.
1Raionul Ungheni1 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.