IX.3. Este făcută publică lista întreprinderilor municipale şi a societăţilor comerciale cu pachet majoritar deţinute de unitatea administrativ - teritorială (fie dețin acțiuni dar nu sînt majoritare)?

 
Denumire
IX.3
1Raionul Făleşti1 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Străşeni1 p.
1Raionul Ungheni1 p.
5Raionul Ştefan Vodă0.5 p.
Media0.16 p.
6Raionul Anenii Noi0 p.
6Raionul Basarabeasca0 p.
6Raionul Briceni0 p.
6Raionul Cahul0 p.
6Raionul Calaraşi0 p.
6Raionul Cantemir0 p.
6Raionul Cauşeni0 p.
6Raionul Cimişlia0 p.
6Raionul Criuleni0 p.
6Raionul Drochia0 p.
6Raionul Dubăsari0 p.
6Raionul Edineţ0 p.
6Raionul Glodeni0 p.
6Raionul Hînceşti0 p.
6Raionul Ialoveni0 p.
6Raionul Leova0 p.
6Raionul Nisporeni0 p.
6Raionul Ocniţa0 p.
6Raionul Orhei0 p.
6Raionul Rezina0 p.
6Raionul Rîşcani0 p.
6Raionul Şoldăneşti0 p.
6Raionul Soroca0 p.
6Raionul Teleneşti0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.