I.1. Pagina web oficială a autorităților publice dispune de compartimente dedicate transparenţei decizionale, unde se plasează informaţia privind procesul de elaborare şi adoptare a deciziilor?

 
Denumire
I.1
Media1.10 p.
1Raionul Anenii Noi0 p.
1Raionul Basarabeasca2 p.
1Raionul Briceni1 p.
1Raionul Cahul0 p.
1Raionul Calaraşi0 p.
1Raionul Cantemir0 p.
1Raionul Cauşeni0 p.
1Raionul Cimişlia2 p.
1Raionul Criuleni1 p.
1Raionul Dondușeni
1Raionul Drochia1 p.
1Raionul Dubăsari2 p.
1Raionul Edineţ1 p.
1Raionul Făleşti2 p.
1Raionul Florești
1Raionul Glodeni1 p.
1Raionul Hînceşti2 p.
1Raionul Ialoveni0 p.
1Raionul Leova2 p.
1Raionul Nisporeni0 p.
1Raionul Ocniţa1 p.
1Raionul Orhei2 p.
1Raionul Rezina0 p.
1Raionul Rîşcani0 p.
1Raionul Sîngerei2 p.
1Raionul Şoldăneşti0 p.
1Raionul Soroca2 p.
1Raionul Ştefan Vodă2 p.
1Raionul Străşeni2 p.
1Raionul Taraclia
1Raionul Teleneşti2 p.
1Raionul Ungheni2 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.