I.4. Este disponibilă pe pagina web lista instituțiilor raionale înființate de unitatea administrativ-teritorială și lista serviciilor desconcentrate ce activează în unitatea administrativ-teritorială, informații privind adresa și datele de contact?

 
Denumire
I.4
1Raionul Basarabeasca1 p.
1Raionul Criuleni1 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Ungheni1 p.
5Raionul Cantemir0.5 p.
5Raionul Cauşeni0.5 p.
5Raionul Orhei0.5 p.
5Raionul Ştefan Vodă0.5 p.
Media0.21 p.
9Raionul Anenii Noi0 p.
9Raionul Briceni0 p.
9Raionul Cahul0 p.
9Raionul Calaraşi0 p.
9Raionul Cimişlia0 p.
9Raionul Drochia0 p.
9Raionul Dubăsari0 p.
9Raionul Edineţ0 p.
9Raionul Făleşti0 p.
9Raionul Glodeni0 p.
9Raionul Hînceşti0 p.
9Raionul Ialoveni0 p.
9Raionul Leova0 p.
9Raionul Nisporeni0 p.
9Raionul Ocniţa0 p.
9Raionul Rezina0 p.
9Raionul Rîşcani0 p.
9Raionul Şoldăneşti0 p.
9Raionul Soroca0 p.
9Raionul Străşeni0 p.
9Raionul Teleneşti0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.