IV.1. Informația cu privire la rezultatele licitațiilor/concursurilor/negocierilor directe de vînzare/locațiune/arendă a bunurilor proprietate a unităţii administrativ-teritoriale este adusă la cunoștință publică?

 
Denumire
IV.1
Media0.57 p.
1Raionul Anenii Noi1.2 p.
1Raionul Basarabeasca0 p.
1Raionul Briceni0 p.
1Raionul Cahul0 p.
1Raionul Calaraşi0 p.
1Raionul Cantemir0 p.
1Raionul Cauşeni0 p.
1Raionul Cimişlia1.2 p.
1Raionul Criuleni0 p.
1Raionul Dondușeni
1Raionul Drochia1.2 p.
1Raionul Dubăsari0 p.
1Raionul Edineţ0 p.
1Raionul Făleşti3 p.
1Raionul Florești
1Raionul Glodeni0 p.
1Raionul Hînceşti0 p.
1Raionul Ialoveni0 p.
1Raionul Leova1.2 p.
1Raionul Nisporeni1.2 p.
1Raionul Ocniţa0 p.
1Raionul Orhei0.3 p.
1Raionul Rezina0 p.
1Raionul Rîşcani1.2 p.
1Raionul Sîngerei1.2 p.
1Raionul Şoldăneşti1.2 p.
1Raionul Soroca1.2 p.
1Raionul Ştefan Vodă1.2 p.
1Raionul Străşeni0 p.
1Raionul Taraclia
1Raionul Teleneşti0 p.
1Raionul Ungheni1.2 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.