VI.1. Au fost făcute publice funcţiile vacante existente în serviciul public în perioada 2016, incluzînd descrierea postului pentru funcţia vacantă şi cerinţele de calificare faţă de candidaţii pentru funcţiile vacante?

 
Denumire
VI.1
Media0.48 p.
1Raionul Anenii Noi0 p.
1Raionul Basarabeasca0 p.
1Raionul Briceni0 p.
1Raionul Cahul0.5 p.
1Raionul Calaraşi1 p.
1Raionul Cantemir1 p.
1Raionul Cauşeni1 p.
1Raionul Cimişlia1 p.
1Raionul Criuleni0 p.
1Raionul Dondușeni
1Raionul Drochia0 p.
1Raionul Dubăsari0 p.
1Raionul Edineţ1 p.
1Raionul Făleşti1 p.
1Raionul Florești
1Raionul Glodeni1 p.
1Raionul Hînceşti1 p.
1Raionul Ialoveni0.5 p.
1Raionul Leova0 p.
1Raionul Nisporeni1 p.
1Raionul Ocniţa0 p.
1Raionul Orhei0 p.
1Raionul Rezina1 p.
1Raionul Rîşcani0 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Şoldăneşti0 p.
1Raionul Soroca0 p.
1Raionul Ştefan Vodă0 p.
1Raionul Străşeni1 p.
1Raionul Taraclia
1Raionul Teleneşti1 p.
1Raionul Ungheni0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.