I.7. Anunţul referitor la desfăşurarea şedinţei publice este adus la cunoştinţă cetăţenilor (cu cel puţin 10 zile înaintea şedinţelor ordinare şi cu cel puţin 3 zile înaintea celor extraordinare)?

 
Denumire
I.7
1Raionul Anenii Noi1 p.
1Raionul Briceni1 p.
1Raionul Cahul1 p.
1Raionul Calaraşi1 p.
1Raionul Cantemir1 p.
1Raionul Cauşeni1 p.
1Raionul Cimişlia1 p.
1Raionul Dubăsari1 p.
1Raionul Făleşti1 p.
1Raionul Glodeni1 p.
1Raionul Ialoveni1 p.
1Raionul Leova1 p.
1Raionul Nisporeni1 p.
1Raionul Orhei1 p.
1Raionul Rezina1 p.
1Raionul Rîşcani1 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Şoldăneşti1 p.
1Raionul Soroca1 p.
1Raionul Ştefan Vodă1 p.
1Raionul Străşeni1 p.
1Raionul Teleneşti1 p.
1Raionul Ungheni1 p.
Media0.79 p.
24Raionul Basarabeasca0 p.
24Raionul Criuleni0 p.
24Raionul Drochia0 p.
24Raionul Edineţ0 p.
24Raionul Hînceşti0 p.
24Raionul Ocniţa0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.