IV.2. Anunțurile privind desfășurarea licitațiilor de vînzare/locațiune/arendă a bunurilor proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sînt publicate pe pagina web oficială?

 
Denumire
IV.2
1Raionul Nisporeni1 p.
Media0.03 p.
2Raionul Anenii Noi0 p.
2Raionul Basarabeasca0 p.
2Raionul Briceni0 p.
2Raionul Cahul0 p.
2Raionul Calaraşi0 p.
2Raionul Cantemir0 p.
2Raionul Cauşeni0 p.
2Raionul Cimişlia0 p.
2Raionul Criuleni0 p.
2Raionul Dondușeni0 p.
2Raionul Drochia0 p.
2Raionul Dubăsari0 p.
2Raionul Edineţ0 p.
2Raionul Făleşti0 p.
2Raionul Florești0 p.
2Raionul Glodeni0 p.
2Raionul Hînceşti0 p.
2Raionul Ialoveni0 p.
2Raionul Leova0 p.
2Raionul Ocniţa0 p.
2Raionul Orhei0 p.
2Raionul Rezina0 p.
2Raionul Rîşcani0 p.
2Raionul Sîngerei0 p.
2Raionul Şoldăneşti0 p.
2Raionul Soroca0 p.
2Raionul Ştefan Vodă0 p.
2Raionul Străşeni0 p.
2Raionul Taraclia0 p.
2Raionul Teleneşti0 p.
2Raionul Ungheni0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.